Pirma dalis
-Viskas,pasiruošiau-ištarė mergina,nužvelkdama save veidrodyje.Ir ką ji matė?Ką,ką save.Ana Riveiro,pusiau geltonplaukę pusiau ruda plaukę mergina,žaliai mėlynom akim.Painiava?Taip ir visas jos gyvenimas buvo tikra painiava.
Tada į merginos kambarį įžengė moteris.
-Anita mieloji,jau pasiruošei?Puiku pasirodyk man-be paliavos kalbėjo moteris
-Mama, štai aš kodėl tau taip rūpi kaip aš atrodau?
-Ai brangioji,juk žinai šiandien pirma diena tau mokykloj
-A,a,klaida šimtas pirma diena mokykloj,nesprantu kam tau švest mano šimtas pirmą dieną mokykloj
-Mieloji Anita juk žinai man svarbu tai
-Baik mama,aš jau ne pirmoj klasėj kad reikia kiekvieną dieną švest aš aštuntoj kalsėj ir šiandien einu šimtas pirmą kartą į mokyklą šiais metais,ko nors dar trūksta?
-Bet,mieloji viskas gerai-tada moteris pažiūrėjo į laikrodį-O motina brangiausia tu vieluoji dviem minutėm greičiau eik pas Agustiną.
-Klausau,ir šeip dvi minutės po septynių dvidešimt nėra taip jau baisu
Ana pasiėmė kuprinę ir išėjusi iš buto nužingsniavo pora aukštų žemiau.
Priėjusi geltonai dažytas duris ji pabeldė,o duris atidarė moksliukė Agustina.
Agustina buvo geltonplaukė,mergina su akiniais ir paprastais drabužiais.Ji pasižymėjo tik tuo kad puikiai mokėsi.
-Labas Agus,tavo tėvas jau apačioj?
-Taip Ani,bet gali užeit
-Ne einu apačion
Tik toks buvo Ani ir Agus bendravimas,daugiau nieko,kadangi Ani ir Agus buvo skirtingi žmonės jom susikalbėti tikrai nebuvo lengva.
Taigi Ana nusileido žemyn kadangi buvo žiema, visur lauke buvo apsnigę,visi jau laukė kalėdų,nors buvo tik ankstyvas gruodis.
Bet tik ne Ana jai tos kalėdos reiškė tik viena "nuostabi" vakarienė su seneliais ir krūva nereikalingų dovanų.
Kadangi lauke stovėti Anai darėsi per šalta ji jau ir į Agustinos tėvo mašiną įlipo
-Labas rytas-pasisveikino Ana
-O Ana, kaip savaitgalis praėjo?-atsisuko ponas su ilgais ūsais.
-Tesiog puikiai reikėjo namie sedėt-dirptinai nusišypsojo Ana.
-Puiku-Ponas ilgaūsis taip pat nusprendė pasivaipyt
Kaip tik tada atėjo visa Golondų šeimynėlė.Ponia Golond įsėdo šalia savo ūsiaus,o mane iš abiejų pusiu apsuko Golondsiukai tiksliau Agus ir jos brolis Pedras
Taip dešimt minučių kelio sedėjo visa šeimynėlė ir visai nekreipė į Aną dėmesio lyg jos čia nebūtų,Ana tik laisviau atsipūtė kai išlipo iš automobilio ir pasileido tekinom į mokyklą.
Vos įlėkus vidun ji nubėgo link spintelės ir mastė kaip čia "kaip jai išgyventi fizikos pamoką".
O po penkių minučių sumąsčiusi tobulą planą,ir užkopusi į trečią aukštą pamatė savo nuostabiasias drauges Emilią ir Marianą.Trumpiau Emi ir Mari.
-Holis panos,kas naujo-Ana numetė savo kuprinė ant suolo,kuris buvo skirtas sedėjimui.
-Am šeip nieko tik tiek kad fizikos nebus-labai pasyviai naujieną pranešė Emi
-Ai o aš jau visą planą buvau sumąsčius kaip nuo jos išsisukt,ot pasisekė.O aš turiu in mp3 visas Patininko fėjininko dainas,bet labiausiai "Las divinas" man patinka-kalbėjo Ani
-man tai normaliai-atsakė Emi
-Am,nepyksti jei dabar pašoksiu?
-Ne,bet jei kas ateis nekaltink kadneperspėjom-Šį kart įsiterpė Mari
-Ai niekas čia neateis-Ani įsijungė tą dainą ir užsidėjo ausines,tada tesiog pasinėrė į šokių pasaulį.
Per dainos vidurį už Ani nugaros jau artinosi didžiausias Ani priešas,bet ji to nežinojo,nors draugės mėgino perspėt,bet ji neregavo,tol kol neužkliuvo už jo pačio ir atsidūrė veidu tiesiai prieš jį