Casi un Angel Admin

Pranešimų skaičius : 257 Age : 28 Miestas : Sun city Registration date : 2007-12-12
 | Temos pavadinimas: Šukuosena Kv. 01 03, 2008 2:25 pm | |
| Kokia šukuosena dažniausiai darotės?O kokią rečiausiai?Ar dau dėmesio skiriat savo šukuosenai? | |
|
Lorely Nuevo usario

Pranešimų skaičius : 35 Registration date : 2008-01-26
 | Temos pavadinimas: Re: Šukuosena Sk. 01 27, 2008 2:39 am | |
| Plaukai mano gyvenimas, daznai perdazineju, bet tik nuplaunamais, kad nesuslinktu, kazkaip vis dar neatrandu artimiausios sirdzei spalvos, kai rasiu gal rejkes pradet dazyt tikrais. Labai retai kerpu, nes man patinka ilgi, o y mergas visai pusplikem galvom negaliu ziuret, net pykina, yra tokiu, kad vos gali atskirt ar bernas ar merga. Karta nuejau y kavine ir uz mano akiu uzkliuvo tox zmogus, as galvojau kad ten bernas, o veliau pamaciau savo sules tuolete, kad ten merga  pravalas... | |
|
Casi un Angel Admin

Pranešimų skaičius : 257 Age : 28 Miestas : Sun city Registration date : 2007-12-12
 | Temos pavadinimas: Re: Šukuosena Sk. 01 27, 2008 4:57 pm | |
| Nu čia tai bajeris Aš tai plaukų dar nesidažau o šeip mano motina mane žiauriausiai nervina su savo nesamonėm kad mano grifka kaip duonos pardavėjo sūnas(tipo devynioliktas amžius) nu negaliu kaip nervina o man mano grifka patinka o šeip visai neseniai biški apsikirpau plaukūs nes žiauriai ilgi buvo užknisę jau | |
|
wiky Fan de Angels

Pranešimų skaičius : 64 Age : 28 Miestas : Klaipeda Registration date : 2008-01-19
 | Temos pavadinimas: Re: Šukuosena Tr. 02 20, 2008 5:50 pm | |
| Man labai nepatinka, kad mano plaukai gan garbanoti. Nesu visiška garbanėlė, bet mano plaukai toli gražu netiesūs  | |
|
Sponsored content
 | Temos pavadinimas: Re: Šukuosena  | |
| |
|